BOLU / MERKEZ - Mevlâna Ortaokulu

Mevlâna Ortaokulu

Kürkçüler Mahallesi Mevkii TOKİ Evleri BOLU
Vizyon
Derslerde, öğrencilerimizin yaşadıkları dünya ile okul müfredatı arasındaki bağlantıyı fark etmelerini, sorunları çözerken uygun bilgi, deneyim ve eleştirel düşünceyi kullanabilmelerini sağlayan sınıf etkinlikleri planlayıp uygulamayı ve saygın, örnek bir okul olmayı amaçlamaktayız.
Misyon
Öğrencilerimizin insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi vatandaşlar olmalarını, akademik ve kültürel başarıya sahip, bilgiye ulaşan, bilgiyi işleyen, bilgiyi paylaşan ve gerçek yaşamda üretkenlik kazandıran bireyler olarak yetişmelerini amaçlamaktayız.
Yılın Kaliteli Ekibi Bolu 1.´si
Öğretim Şekli :TAŞIMALI
08.50 16.25
Ulaşım
Şehir merkezinden ulaşım her 20 dakikada bir kalkan belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır
Yerleşim Yeri
Çevremizdeki konutlarda kiralar 450-600 TL civarı, şehir merkezinde ise 500-800 TL arasında değişmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz şehir merkezine 4 km uzaklıkta olup, TOKİ Konutları içinde yer almaktadır.
SATRANÇ MASA TENİSİ DART İZCİLİK FUTBOL
TUBİTAK BU BENİM ESERİM MATEMATİK OLMPİYATLARI